Deelname ‘The Beautiful Experience XL’ zomer ceremonie

 495,00

Uitverkocht

The Beautiful Experience XL

Een groepsceremonie ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontdekkingstocht.

In een mooie ceremoniële setting creëren we samen de ideale bedding waarin we de helende kracht van de truffel uitnodigen.

Het wordt een duik in het diepe, een reis voorbij het denken waarin je de ruimte en vrijheid voelt om alles aan te kijken, de wijsheid in jezelf te ontsluiten en te omarmen wat zich aandient.

Unieke Zomer Weekend Ceremonie

Op deze prachtige natuurlijke retreat lokatie in Groningen kun je echt de tijd nemen om aan te komen, jouw reis te maken en te integreren. Want je kunt vanaf vrijdag al aankomen, genieten van de natuur, zitten rond het vuur of even ontspannen in de sauna. Op zaterdag aankomen kan ook want het programma start om 12 uur. Na de ceremonie, eten we een lichte maaltijd en slaap je heerlijk op een van de tweepersoonskamers en de volgende ochtend genieten we van een gezamenlijk ontbijt en afsluiting.

PROGRAMMA

  • aankomst: je kunt op vrijdag vanaf 16.00 al aankomen (maar dus ook zaterdag). Er is op de vrijdag nog geen programma, maar we zorgen wel voor een kleine versnapering, gezelligheid rond het vuur en je kunt gebruik maken van de sauna & zwemvijver.
  • start programma: we starten het programma zaterdag om 12.00
  • vertrek: 12.00 op zondag na het ontbijt en afsluiting.

 

Groep: +/- 12 personen + 3 reisbegeleiders & een kok.

Prijs van €495,- p.p. is inclusief: klein versnapering/soepje vrijdagavond, 2x overnachting, 2x ontbijt (za/zo) en maaltijd na ceremonie op zaterdagavond.

Locatie

Voor de ceremonie incl. 2 overnachtingen maken we gebruik van de retreat lokatie Land van Yemaya te Bellingwolde (GR). Je slaapt in een tweepersoonskamer.

 

Praktische informatie

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail (zo niet check dan even je spam). Er wordt binnen 48 uur via whatsapp/sms contact met je opgenomen om het gesprek in te plannen.

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen >

Weet je het nog niet zeker, plan dan een oriëntatie gesprek in met Marcel >